Criminalul cu drujba, arădeanul Dorin Muntean, a cerut să fie arestat la domiciliu!

  de Lucian Dănilă | 4 februarie 2019, 1:18 PM | Recomandările editorilor | Regional

  3

  Arădeanul Dorin Sebastian Muntean a șocat o țară întreagă prin felul în care a premeditat crima care a comis-o în județul Timiș în urmă cu câteva zile. El și-a ucis un verișor, supărat că a cumpărat de la acesta un BMW în valoare de 2.000 de euro care avea defecțiuni.

  Cum verișorul său a refuzat să-i înapoieze banii, acesta a pus la cale un plan demn de orice film de groază. Și-a achiziționat o drujbă, și-a pus alarma de la telefon să sune la ora 2 noaptea, atunci când somnul victimei sale se presupunea că este adânc, iar la ora 4 dimineața a intrat în casa acestuia tăind ușa cu drujba după care l-a bătut și apoi decapitat pe cel care i-a vândut mașina… Totul s-a petrecut sub privirile înspăimântate ale celor doi copii ai victimei, unul de 14 ani, iar celălalt de 18 ani.

  Acum, la nici o săptămână de la comiterea crimei, Dorin Sebastian Muntean cere să fie arestat la domiciliu, nedorind să fie plasat în arest preventiv!

  Pressalert.ro scrie că în timpul audierilor de la instanță, Muntean a refuzat să dea declarații, susținând că le menține pe cele date în fața procurorului în care și-a recunoscut acuzațiile de omor calificat și violare de domiciliu. Bărbatul a cerut să fie cercetat în arest la domiciliu, nu să fie arestat preventiv. Judecătorul de drepturi și libertăți a considerat că „în prezenta cauză există suficiente probe cu privire la posibilitatea comiterii de către inculpat a unor fapte prevăzute de legea penală, probe care să convingă un observator independent că inculpatul este posibil să fi comis aceste fapte (…) se constată că inculpatul este acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de o gravitate deosebită întrucât vizează cea mai importantă valoare socială ocrotită de lege, viaţa persoanei. Există suspiciunea rezonabilă că fapta de omor ar fi avut loc cu premeditare, hotărârea infracţională fiind luată cu o săptămână înainte”, scrie pressalert.ro.

  Citiți mai multe detalii AICI

  Foto: pressalert.ro

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.