Update Criminalul câinelui a fost identificat: este angajat în localitatea Șagu, din Arad! Riscă închisoarea (VIDEO)

  de Lucian Dănilă | 10 February 2017, 11:34 AM | Știri Arad

  5

  Știri Arad. După isteria creată în urmă cu o lună de „bestia din Buteni”, un alt filmuleț explicit postat pe Facebook ne arată cum un câine este ucis cu bestialitate cu un obiect contondent.

  Iubitorii de animale sunt consternați de aceste imagini.

  Filmulețul a fost postat de un arădean, „Alexandru Mmt Alex” – zis „Beleaua”, iar Poliția din Arad caută făptașul.

  Postarea are aproape 400 de distribuiri pe Facebook.

  Ne-ar ajuta orice informație despre acest caz. Este înfiorător” (Claudia Iuga, purtător de cuvânt al Poliției Arad)

   

  „Cât am alergat eu după tine jegule. Hai să vedem și ficățeii” (spunea cel care a ucis câinele în timp ce îi mai aplica câteva lovituri)

  Vom reveni cu amănunte!

  UPDATE

  Criminalul câinelui a fost identificat de poliția din Arad. Se numește Alexandru Memet, este originar din județul Constanța, dar este angajat ca cioban la o stână din localitatea Șagu din județul Arad. Acolo a fost și ucis câinele apărut în imaginile video.

   

  A fost identificat tânărul care a ucos câinele. Acesta este în vârstă de 26 de ani, originar din județul Constanța. Este angajat la o stână din localitatea Șagu, din județul Arad. I s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru uciderea fără drept, cu intenție, de animale, faptă prevăzută de legea 205/2004 și sancționată cu pedeapsă cu închisoarea de la 3 luni la un an sau cu amendă (Lorena Radu – purtător de cuvânt IPJ Arad)

   

  FOTOGRAFIA DE PROFIL DE PE FACEBOOK A LUI Alexandru Memet, cel care a postat filmul cu uciderea câinelui:

  mmt 1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Am inteles ca individul este din Constanta si ca momentan locuieste in Arad pe strada Preparandiei nr 20 sau 22. Din ce am incercat sa aflu am inteles ca e un fost puscarias care a fost inchis 3 ani pt furt. Oricum…e un criminal si nu ar trebui sa ramana in libertate! Sper din suflet ca politia sa faca ceva in acest caz si sa nu se rezolve totul doar cu o amenda!

   +26 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.