sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă șocantă! Adi a ucis-o pe Anca, fosta lui iubită, apoi s-a spânzurat (FOTO)

  de Special Arad | 9 iulie 2015, 3:10 PM | Naţional

  0

  O crimă oribilă a zguduit în noaptea de miercuri spre joi comunitatea spaniolă, dar și cea română, din localitatea Arganda del Rey, de lângă Madrid. Un tânăr român și-ar fi ucis fosta iubită cu brutalitate, după care s-a sinucis.

  Polițiștii spanioli au fost anunțați despre incident cu puțin timp după miezul nopții, când, o apropiată a tinerei a anunțat faptul că i se pare că s-a întâmplat „ceva ciudat” acasă la tânăra ucisă.

  Potrivit presei spaniole, când au ajuns la fața locului, oamenii legii au fost șocați de ceea ce au descoperit: tânăra româncă avea un cuțit înfipt în gât și multiple răni provocate de o armă albă, iar fostul ei iubit, era spânzurat în casă, scrie Vocea Transilvaniei.

  Cel mai probabil, susțin anchetatorii, tânărul în vârstă de 29 de ani ar fi atacat-o pe fosta lui iubită (25 de ani) cu un cuțit de bucătărie, iar aceasta, în încercarea ei de-a se apăra, a fost tăiată de nenumărate ori la nivelul brațelor. A cedat însă, iar cuțitul i-a rămas înfipt în gât, provocându-i moartea.

  Tânărul de 29 de ani, s-a spânzurat apoi de o grindă din casă, cu o funie.

  Cine sunt cei doi?

  Identitatea celor doi a fost dezvăluită joi pe rețeaua de socializare Facebook, acolo unde Florin Cilică a publicat câteva fotografii cu „fericita pereche”. Ambii sunt originari din localitatea Rebrișoara, județul Bistrița-Năsăud, și ar fi format un cuplu până nu de multă vreme. Ea se numește Anca Olar, iar el, Adi Cotul, zis Ghinău.

  Interesant este faptul că în data de 1 iulie, Adi Ghinău a publicat o fotografie pe Facebook pe care scrie: „Par o persoană calmă, dar în mintea mea te-am omorât deja de trei ori”, scrie Vocea Transilvaniei.

  Trist este faptul că se pare că intenția gestului teribil pe care l-a comis în data de 9 iulie, nu era o surpriză pentru apropiații lui, care i-au și răspuns pe rețeaua de socializare: „I-ai dat finish-ul?”. Altfel spus, „a terminat-o”? Gestul său ar fi fost unul cu premeditare, dar asta rămâne de văzut după ancheta poliției spaniole care trebuie să cerceteze toate împrejurările în care s-a produs acest incident șocant.

  Anchetatorii au declarat că tânăra ucisă își denunțase în repetate rânduri fostul iubit, cunoscut drept o persoană violentă, scrie Florin Cilică pe facebook.

  spania 2

  spania 3

  FOTO: voceatransilvaniei.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.