sâmbãtã, 20 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă urmată de sinucidere la Şeitin. Un bărbat de 77 de ani şi-a ucis soția, apoi şi-a pus capăt zilelor

  de Ioana Costaș | 14 iunie 2024, 8:17 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Crimă urmată de sinucidere la Şeitin, vineri după masa, acolo unde un bărbat în vârstă de 77 de ani şi-a ucis soția – în vârstă de 72 de ani – iar apoi s-a spânzurat.

  Septuagenarul şi-ar fi lovit soția cu o sapă, lovitura fatală fiind cea de la cap.

  Cadavrele celor doi au fost descoperite de fiul cuplului.

  La fața locului s-au deplasat polițiştii Serviciului de Investigații Criminale şi procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad pentru efectuarea cercetărilor.

  „La data de 14 iunie, în jurul orei 16:25, prin 112, a fost sesizată prezența a două persoane decedate, într-un imobil din localitatea Șeitin. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, împreună cu polițiștii Serviciului Criminalistic, în vederea efectuării cercetării la fața locului.

  Trupurile neînsuflețite urmează a fi transportate la Serviciul Județean de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei. În funcție de concluziile medico-legale și cercetări, urmează a fi realizată încadrarea juridică a faptei”, a anunțat IPJ Arad .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.