Crimă sau sinucidere la Sintea Mare? O femeie a fost găsită cu un cuțit înfipt în piept

  de Marius Man | 8 noiembrie 2017, 4:54 PM | Sintea Mare | Știri Arad

  0

  Știri Arad. O tragedie s-a petrecut, miercuri, în localitatea Sintea Mare din județul Arad. Autoritățile au fost alertate atunci când S.M., o femeie de 50 de ani din Sintea Mare, a fost găsită la domiciliul personal cu un cuțit înfipt în piept. Martorii spun că respectivul cuțit ar fi fost înfipt în zona inimii, dar acest aspect nu a fost confirmat în mod oficial.

  În momentul de față nu există suspiciuni conform cărora femeia ar fi fost ucisă, dar anchetatorii nu exclud nimic.

  Corpul femeii a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală Arad.

  Polițiștii fac cercetări și așteaptă, totodată, rezultatul necropsiei, urmând a se stabili modul în care s-a petrecut totul.

  Foto: arhivă

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.