vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă înfiorătoare în vestul țării: o fetiță de cinci ani a fost violată și ucisă

  de - | 1 mai 2018, 11:09 AM | Regional

  4

  O crimă îngrozitoare a avut loc luni în Baia Mare. O fetiță de cinci ani care fusese dată dispărută ieri de acasă a fost găsită moartă. Micuța a fost batjocorită și ucisă cu sălbăticie.

  Procurorii cercetează cazul pentru a vedea în ce împrejurări s-a petrecut fapta și îl caută pe criminal.

  Fetița se juca cu mai mulți copii într-o curte, iar în jurul orei 14 a dispărut. A fost căutată mai multe ore de familie și de polițiști și în cele din urmă a fost găsită fără suflare pe un teren din apropiere.

  Martorii spun că aceasta era dezbrăcată și pe corp avea multiple urme de violență, ceea ce îi face să creadă că a fost violată. Autorul nu a fost încă prins, anunță Antena 3.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Se pare ca legea biblica : ochi pentru ochi si viata pentru viata, isi arata necesitatea. Ar trebui executat in Piata Publica, cu transmisie in direct pe toate televiziunile, ca sa bage frica si in altii ca el; poate nu ar fi o exagerare sa fie castrat inainte pe viu, vorba Ionelei.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.