Crimă înfiorătoare azi noapte! Bărbat cu gâtul tăiat găsit pe șantierul unul mall

  de Special Arad | 11 May 2016, 11:25 AM | Regional

  0

  Un bărbat cu gâtul tăiat a fost descoperit pe şantierul viitorului mall care se ridică pe platforma fostei Intreprinderi Înfrăţirea din Oradea.

  Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău, a declarat miercuri, pentru BIHOREANUL, că victima a fost găsită în noaptea de marţi spre miercuri, iar la locul crimei a descins un echipaj complex de poliţişti şi criminalişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale din Poliţia Bihor care au declanşat ancheta în caz.

  „Cercetările sunt coordonate de procurorul Alin Leucea, şeful Secţiei de Urmărire Penală din Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor. Informaţii suplimentare vor putea fi oferite, în caz că ancheta permite, după finalizarea cercetărilor de la faţa locului”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Parchetului Bihor, scrie ebihoreanul.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.