Crimă în Bihor! N-a fost nevoie „decât” de o ceartă în parcare, iar ulterior o femeie a fost ucisă cu cuțitul

  de - | 15 ianuarie 2019, 1:45 PM | Regional

  0

  Un tânăr de de 19 de ani din Bihor a ucis o femeie pentru că a parcat mașina pe podețul din fața casei lui. Acesta i-a tăiat gâtul femeii şi a înjunghiat-o în piept.

  Crima avut loc în satul Olosig din județul Bihor. Familia criminalului a vrut să plece de acasă şi nu a putut ieşi cu mașina deoarece autoturismul femeii bloca ieșirea, conform observator.tv

  Familia băiatului a bătut la poarta vecinilor şi le-au cerut să-şi mute autoturismul. O femeie, în vârstă de 43 de ani, a ieșit afara și a mutat mașina.

  Cele două familii au început să se certe aprins și conflictul a degenerat în bătaie. În timpul bătăii, un tânăr de 19 ani, pe fondul consumului de alcool, a luat un cuțit și a înjunghiat-o pe femeie.

  “Cele două familii s-au luat la bătaie, iar inculpatul i-a aplicat victimei mai multe lovituri de cuțit. În ciuda intervenției medicilor, aceasta nu a mai putut fi salvată”, a declarat, marți purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

  Tânărul, pe nume Mircea Varga, a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și marți se va emite un mandat de arestare pe numele lui.

  În timpul conflictului, au fost răniți și soțul și copilul de 16 ani al victimei, dar aceștia n-au depus momentan vreo plângere.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.