Crimă în apropiere de Ineu! Un jandarm și-ar fi ucis tatăl

  de Lucian Dănilă | 24 martie 2020, 8:09 PM | Știri Arad

  1

  Statul acasă se pare că aprinde spirite în anumite familii. O crimă domestică a avut loc ieri seară în localitatea arădeană Gurba, localitate aflată în apropiere de Ineu.

  Criminalul se pare că este un jandarm, iar victima este chiar tatăl acestuia. Spunem „se pare” pentru că jandarmul nu își recunoaște fapta. Cert este că tatăl acestuia a fost ucis.

  Jandarmul este tatăl a două fetițe, dar locuia cu tatăl său după separarea de mama fetițelor. Din informațiile noastre, pe fondul consumului de alcool, între acesta și tatăl său a avut loc un conflict spontan încheiat cu o crimă. Cei care-i cunosc pe cei doi spun că între ei au mai avut loc conflicte în ultima perioadă.

  Cazul a fost preluat de Tribunalul Militar de la Timișoara.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.