marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  Crimă în familie, la Neudorf. Și-a omorât fratele de 39 de ani cu o ploaie de lovituri date cu pumnii, picioarele și cu parul

  de Ioana Costaș | 12 martie 2023, 10:44 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  Moștenirea „parafată” cu o crimă...(foto: Arhivă)

  Crima a avut loc în noaptea de sâmbătă de duminică, în localitatea Neudorf, în casa în care locuiau împreună cei doi frați. Divergențele între cei doi au pornit pe fondul consumului de alcool și s-au sfârșit cu o crimă. Potrivit informațiilor pe care le deținem, motivul pentru care s-a ajuns la această faptă este moștenirea pe care aveau să o împartă.

  Criminalul, în vârstă de 46 de ani, a tăbărât pe fratele său, în vârstă de 39 de ani, cu pumnii și picioarele, iar mai apoi a folosit un par pentru a-l lovi până acesta și-a dat ultima ultima suflare. Potrivit informațiilor pe care le deținem, autorul omorului a recunoscut și ar fi declarat că nu regretă fapta.

  Omorul a fost sesizat la 112 de către un vecin, care a sunat și a reclamat faptul că între cei doi frați are loc o ceartă. La fața locului s-au deplasat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, ancheta fiind efectuată de aceștia împreună cu procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad. Cel care a comis crima, bărbatul în vârstă de 46 de ani, a fost condus la audieri, dispunându-se, totodată, reținerea pentru 24 de ore.

  Urmează ca acesta să fie prezentat astăzi judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad cu propunere de arestare preventivă pentru omor și violență în familie.

  Cei doi frați nu aveau locuri de muncă, se certau des și erau cunoscuți de vecini ca fiind consumatori de alcool.

  UPDATE: Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Arad a admis propunerea de arestare preventivă a bărbatului în vârstă de 46 de ani, înaintată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad și a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia Tribunalului Arad poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunțare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.