duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Crimă de Paști. Și-a bătut bărbatul de 63 de ani până l-a omorât

  de Special Arad | 25 aprilie 2022, 12:01 PM | Naţional

  0

  Un bărbat de 63 de ani a fost găsit duminică mort în locuința lui din Borșa, județul Maramureș. Polițiștii au stabilit că acesta a fost agresat fizic de soția lui.

  Potrivit IPJ Maramureș, polițiștii din Borșa au fost sesizați duminică prin apel la 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în locuința sa.

  Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat într-o cameră cadavrul unui bărbat de 63 ani. În urma examinării cadavrului s-a constatat că acesta prezenta leziuni pe corp.

  Cadavrul a fost dus la morga spitalului din Borșa în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzelor decesului, scrie mediafax.ro.

  Din primele cercetări efectuate de către polițiști s-a constatat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, victima ar fi fost agresată fizic de către soția acestuia, o femeie de 61 ani. Aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Sighetul Marmației în vederea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.