Crimă conjugală oribilă, la Sânpetru German

  de Lucian Valeriu | 12 septembrie 2014, 8:48 AM | Recomandările editorilor | Secusigiu | Știri Arad

  0

  Fost Deutschsanktpeter… la 1724… actualmente Sânpetru Tiganesc… poreclit, oficial, Sânpetrul German, e un sat în care nu ți-ai dori să locuiești. Zonă cu un potențial criminal trecut de cota de alarmă sociologică și studiu de caz pentru judiciariști (o simplă căutare cu Google te îngrozește), satul din care au fost alungați nemții și-a cosnumat, azi-noapte, cea mai recentă tragedie.
  Bătăuș, bețiv, violent cât încape, Gabriel Selejan e un țigan de vreo 40 de ani care nu va ieși în următorii 25 de ani din pușcărie. Problema e cu anii pe care i-a petrecut liber… Azi-noapte și-a ucis soția, cu mai multe lovituri de cuțit aplicate în spate (puțin peste 30 de ierni, țiganca) „pe fondul consumului ridicat de alcool” – cum zic polițiștii. Mort de beat, a zeci de mia oară, cunoscut în sat ca extrem de violent, individ de care e cel mai bine să nu te apropii nici măcar în raza vizuală, Selejan i-a aplicat omorul la propriu consoartei sale cu care avea și o fetiță – fetiță care, intrând, săraca, să aplaneze conflictul, a luat o bâtă de baseball în freză de au dus-o ambulanțierii la UPU. Și-a revenit, însă – acum e externată… e singura parte bună a acestei știri…
  Sau nu.
  Selejan… culmea… s-a trezit brusc din beție și, în loc să se sinucidă, ca un criminal conștiincios care lasă statului  cei 2800 de lei pe lună cât îl costă penitenciarul, a… tăiat-o în bălării. Polițiștii de la Investigații Criminale l-au prins repede… chestie de minute.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.