Crimă, azi noapte: un tânăr de 20 de ani și ucis colegul de apartament în vârstă de 35 de ani!

  de - | 13 iulie 2020, 9:16 AM | Regional

  0

  Un tânăr de 20 de ani a fost reţinut în noaptea de duminică spre luni după ce l-a omorât pe colegul său de apartament, în vârstă de 35 de ani. Crima a avut loc în localitatea Chişoda, lângă Timişoara.

  Autorităţile au intrat în alertă după un apel la 112 care anunţa că într-un apartament din Chişoda un bărbat este inconştient. Ajunşi la faţa locului, medicii de pe ambulanţă nu au mai putut face altceva decât să constate decesul. Colegul de apartament al victimei le-a declarat apoi poliţiştilor că pe fondul unui conflict spontan şi al consumului de alcool, l-a strâns de gât pe colegul său de apartament până ce acesta din urmă a rămas inconştient.

  Potrivit opiniatimisoarei.ro, cei doi tineri lucrau la o casă care se construieşte pe strada Primăverii din Chişoda. Autorul crimei a fost reţinut şi va fi dus în faţa instanţei pentru a fi arestat.

  Citșete toate detaliile și vezi VIDEO cu click aici

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.