duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Crescătorii de albine mai au câteva zile pentru a cere sprijin financiar de la stat

  de Special Arad | 27 iulie 2021, 12:12 PM | Naţional

  0

  (foto: wallpaperup.com)

  Cererile de plată pentru Programul Naţional Apicol se pot depune până la data de 2 august 2021 inclusiv, pentru că termenul limită de 31 iulie 2021 este zi nelucrătoare, a anunţat Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură, informează Radio România Actualități.

  Crescătorii de albine au la dispoziţie fonduri de aproape 60 de milioane de lei.

  Programul Naţional Apicol pentru perioada 2020 – 2022 îşi propune îmbunătăţirea producţiei şi comercializării produselor apicole prin acordarea de sprijin financiar.

  Comisia Europeană participă la finanţarea acţiunilor din Program cu 50% din cheltuielile efectuate de România pentru fiecare acţiune accesată, excluzând TVA.

  Exerciţiile financiare ale Programului se stabilesc de la data de 16 octombrie a fiecărui an până la data de 15 octombrie a anului următor, iar acţiunile cuprinse în acesta se aplică anual de către solicitanţi în cursul anului apicol.

  Mai multe detalii, pe site-ul Ministerului Agriculturii și Dezvoltări Rurale.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.