Creatorii serialului „Game of Thrones” anunță un nou serial original HBO

  de - | 23 July 2017, 7:01 PM | Pop Culture

  0

  Creatorii serialului „Urzeala tronurilor/ Game of Thrones”, David Benioff şi Dan Weiss, care au adaptat show-ul după romanele din seria „Cântec de gheaţă şi foc”, de George R.R. Martin, vor realiza un nou serial original pentru HBO, „Confederate”, care va prezenta evenimente ce duc la un al treilea Război Civil American, informează Digi24, citând Reuters și News.ro.

  Acţiunea serialului „Confederate” va avea loc într-un univers paralel, într-o naţiune în care sclavia este încă legală, iar Statele din Sud s-au despărţit de Statele din Nord.

  Potrivit HBO, serialul va trece în revistă evenimente care vor duce la un al treilea Război Civil American.

  Serialul va prezenta luptători pentru libertate, vânători de sclavi, politicieni, jurnalişti şi aboliţionişti din ambele tabere ale conflictului.

  David Benioff şi Dan Weiss au spus că iniţial au conceput „Confederate” drept un lungmetraj, dar succesul înregistrat de „Game of Thrones” i-a convins că nimeni nu oferă o posibilitate mai mare de a prezenta o poveste în detaliu decât HBO.

  Alte detalii în privinţa show-ului, distribuţiei şi datei premierei nu au fost anunţate.

  David Benioff şi Dan Weiss vor fi showrunneri, producători executivi şi scenarişti, alături de Nichelle Tramble Spellman („Justified,” „The Good Wife”) şi Malcolm Spellman („Empire”), care vor fi coscenarişti şi producători executivi. Producătorii „Game of Thrones” Carolyn Strauss şi Bernadette Caulfield vor fi, de asemenea, producători executivi ai noului serial, potrivit variety.com.

  Producţia noului show va începe după ultimul sezon al serialului „Game of Thrones”, care va avea premiera anul viitor.

  Premiera celui de-al şaptelea sezon, care a avut loc duminică în Statele Unite ale Americii, a înregistrat o audienţă -record, după ce a fost urmărită de 16,1 de milioane de americani. Aceasta a fost cea mai urmărită premieră a unui sezon al unui serial din întreaga istorie a HBO.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.