Economie cât pentru repararea unui drum de 5 km, la CJA

  de Special Arad | 21 December 2021, 6:20 PM | Administraţie

  0

  Consiliul Județean Arad recuperează 1,2 milioane de lei de la Agenția de Dezvoltare a Regiunii V Vest. Suma reprezintă contravaloarea documentației economice pentru proiectul de modernizare a drumurilor din nordul județului Arad, anunță CJA.

  Documentația economică stă la baza proiectelor tehnice care urmează să fie realizate. Modernizarea rețelei rutiere în zona de nord a județului Arad presupune intervenții de la nivel de fundație la trei drumuri în lungime totală de 74 km: Mișca-Apateu-Berechiu, Seleuș-Șicula-Cermei-Berechiu-limită județ Bihor, Șepreuș-Cermei-Beliu.

  Este vorba despre proiectul strategic asumat în acest mandat de actuala conducere a Consiliului Județean.

  „Aducem fonduri europene pentru modernizarea celor 74 km de drumuri județene și am reușit să recuperăm până și banii pentru documentația economică. Cele 1,2 milioane de lei le vom folosi pentru a realiza 4-5 km de covoare asfaltice, adică îi folosim să reparăm alte drumuri (de exemplu, cu această sumă se poate moderniza un drum asemănător celui dintre Iratoș și Dorobanți)”, a declarat Iustin Cionca, președintele CJA.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.