vineri, 14 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Covid-19 la Arad. În urma verificărilor la firme și persoane, autoritățile locale nu au constatat ieri nicio abatere de la reguli

  de Special Arad | 20 mai 2020, 2:33 PM | Știri Arad

  1

  În ziua de 19.05.2020, polițiștii au acționat în sistem integrat, alături de jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19. Astfel, au fost executate 234 misiuni specifice, fiind verificat modul de respectare a măsurilor și interdicțiilor impuse în această perioadă în cazul a 211 persoane și 35 de societăți comerciale sau persoane fizice autorizate. În același interval de timp, jandarmii arădeni au verificat 87 de persoane cu privire la respectarea măsurilor de autoizolare la domiciliu. Nu au fost constatate abateri.

  În contextul trecerii la starea de alertă, polițiștii acționează, în principal, pentru informarea cetățenilor cu privire la noile reguli.

  „Obiectivul nostru este siguranța cetățeanului. Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă”, spun aceștia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Dacă Autoritățile locale nu au constatat nereguli am constat noi cetățenii că circlația tramvaielor lasă de dorit . Se pare că relansarea economiei cade pe muncitori care sunt nevoiți să plece pe jos ca să ajungă la servici la ora 6 . Ar trebui să inceapă munca cei răpunzători de transport la ora 6 și să locuiască in Alfa .

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.