Coșul de fum ceramic HOCH – 300 de ani de tradiție nemțească în evacuarea sigură a fumului

  de - | 4 martie 2021, 8:59 AM | Advertorial

  0

  Un cos fum ceramic HOCH este elementul cel mai important din cadrul unei construcții termice. De-a lungul anilor, tehnologia de fabricare a evoluat, iar coșurile de fum ceramice din beton au devenit cele mai utilizate sisteme de evacuare a gazelor arse și a fumului din șeminee, centrale cu sau fără gazeificare, termoșeminee, sobe sau centrale, indiferent de combustibilul folosit: lemne, peleți, cărbuni sau gaz, înlocuind tradiționalul coș de cărămidă. Șamota de calitate din care este fabricat canalul interior al hornului, precum și construcția facilă a kit-ului, sunt avantajele esențiale ale acestui sistem complet de coș de fum.

  Astăzi, acest produs inovativ care poartă garanția calității nemțești, este disponibil și în oferta sibienilor de la PEFOC, echipă formată din meșteri cu peste 20 de ani de experiență în comercializarea și montajul profesional al tuturor modelelor de șeminee de pe piața termicelor alternative.

  HOCH este un producător de sisteme de fum germane moderne, ușor de montat, formate din elemente modulare prefabricate: mantale de beton la exterior și tubulatură ceramică la interior, cu izolație, caracterizate printr-o precizie ridicată a manoperei și o calitate excelentă a componentelor utilizate. Aceste hornuri pot fi amplasate atât pe interiorul casei, cât și la exterior. Datorită optimizării procesului de fabricație și a experienței multor ani, putem oferi clienților noștri unele dintre cele mai bune soluții din gama de sisteme de coșuri, menținând în același timp, prețuri competitive și garanție de 30 de ani pentru fiecare produs.

  O tradiție seculară de 300 de ani

  Coșurile ceramice de fum HOCH au în spate o tradiție frumoasă și plină de realizări. Datorită colaborării cu renumitul producător german Hart Keramik, care este pe piața termicelor de peste 300 de ani, pentru tuburile ceramice interioare ale sistemelor de coș, produsele finale sunt unele dintre cele mai profesionale, mai rezistente și mai durabile din gamă. Acestea sunt rezultatul celor mai bune practici și experiențe ale artei coșeritului german!

  Montatori HOCH în întreaga țară

  Pentru clienții care, pe lângă achiziția unui sistem profesionist de evacuare, doresc și construcția unui coș de fum ceramic HOCH oriunde în țară, oferim servicii de montaj printr-o rețea proprie de montatori cosuri de fum calificați, cu experiență vastă în domeniul termic, astfel încât, să te poți bucura de proiectul tău, de la început și până la final! Oferim servicii profesioniste de construcție a unui coș de fum ceramic izolat, zidit în mantale din beton. Montăm hornuri rezistente și durabile în timp, oriunde în România, prin echipe de meseriași calificați și cu experiență vastă în domeniu, la prețuri extrem de avantajoase.

  Posibil ca un coș de fum ceramic zidit, să nu fie varianta cea mai ieftină în ceea ce privește prețul, dar cu siguranță, este singura soluție care garantează performanță la superlativ, siguranță maximă și durabilitate mare în timp!

  PEFOC, cu cei peste 20 de ani de existență pe piața din România, este una dintre cele mai renumite firme de șeminee, datorită stocului permanent de peste 6000 de șeminee și accesorii, la prețuri avantajoase. De la șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, șeminee pe peleți și până la sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane, soluții de horn inox izolat și multe alte accesorii specializate, toate acestea, alături de calitatea procesului de comercializare și expertiza dovedită grație a mii de proiecte livrate cu succes, vin să stea la baza universului spectaculos al soluțiilor alternative de încălzire premium din România.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.