Costul pașaportului românesc scade de la 1 februarie

  de Special Arad | 16 ianuarie 2017, 12:21 PM | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Instituția Prefectului Județului Arad anunță că, în conformitate cu Legea 1/2017 privind eliminarea unor taxe și tarife, începând cu data de 1 februarie 2017, din costul pașaportului vor fi eliminate:

  – Taxa pentru serviciul public prestat, respectiv 22 lei;

  – Tariful suplimentar pentru eliberarea pașaportului simplu temporar, respectiv 100 lei.

  În acest context, de la 1 februarie 2017, costul pașapoartelor ce va trebui achitat de  cetățeni pentru eliberarea pașapoartelor românești (în cazul cererilor depuse în țară) va fi următorul:

  – Pentru pașaportul simplu electronic cu valabilitate de 5 ani, eliberat persoanelor în vârstă de peste 12 ani: 258 lei față de 280 lei în prezent;

  – Pentru pașaportul simplu electronic cu valabilitate de 3 ani, eliberat persoanelor în vârstă de sub 12 ani: 234 lei față de 256 lei în prezent;

  – Pentru pașaportul simplu temporar cu valabilitate de un an: 96 lei față de 218 lei în prezent.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.