Cosmin Buruc : „Amenajarea falezei râului Mureș, de la vorbe la fapte”

  de - | 8 aprilie 2021, 5:59 PM | Comunicate contra cost

  0

  PSD Arad consideră o prioritate pentru oraș amenajarea falezei râului Mureș și tocmai de aceea a depus astăzi, prin consilierii locali municipali, un proiect de hotărâre în acest sens.

   

  “Nu vin să spun lucruri noi, pentru că vorbim constant arădenilor despre valorificarea râului Mureș și a falezei ca puncte de atracție majore ale Aradului. Acum am elaborat și depus un proiect de hotărâre în acest sens. Poate că unii vor spune că nu e încă vremea, luând în considerare contextul pandemic. Eu spun că e deja prea târziu, pentru că întreaga porțiune, de la Balastiera Micălaca la Pădurea Ceala, a fost complet neglijată în ultimele decenii și lucrurile trebuie să se schimbe. Indiferent cum punem problema, peisagistic, ca izvor de sănătate și agrement, avem un diamant neșlefuit și trebuie să ne apucăm de treabă. Aradul suferă puternic de absența unor spații verzi, de locuri de joacă și în general de lipsa unor culoare de deschidere spre natură. E vorba până la urmă și despre un simbol al orașului, parte a identității și heraldicii sale, iar investițiile municipalității trebuie să se concentreze cât mai rapid spre această zonă”, spune consilierul local municipal Cosmin Buruc.


  Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.