Corpul academic al Universității de Vest “Vasile Goldiș” Arad își exprimă regretul pentru evenimentele recente, în care un tânăr și-a pierdut viața în condiții tragice

  de Special Arad | 8 august 2022, 3:24 PM | Știri Arad

  0

  Cu privire la persoanele în cauză, vă asigurăm că vom colabora cu autoritățile și vom acorda sprijin  pentru bunul mers al anchetei.

  Totodată, vă aducem la cunoștință că toate persoanele care studiază la universitatea noastră trec printr-un proces de screening, în conformitate cu cerințele și limitele legii, și orice activitate sau comportament care contravine normelor sociale este raportat, deîndată, organelor competente.

  În ceea ce privește persoanele care ar putea fi afectate de cele întâmplate, U.V.V.G. Arad le va oferi, dacă se solicită, consiliere psihologică gratuită.

  Nu în ultimul rând, transmitem condoleanțe familiei îndoliate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.