joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Corona Brașov s-a desființat după retrogradare!

  de Tudor Bogdan | 23 mai 2014, 3:25 PM | Sport

  0

  Adunarea Generală a acţionarilor şi membrilor ACS Corona 2010 a decis vineri desfiinţarea secţiei de fotbal.

  Retrogradarea în Liga a 2-a la finalul sezonului 2013-2014 i-a determinat pe cei care conduc destinele clubului braşovean să ia în calcul varianta de a renunţa total la echipa de fotbal. Astfel, vineri, şefii clubului de la poalele Tâmpei au decis ca în cel mai scurt timp formaţia să fie dezafiliată de la FRF.

  „Din motive financiare s-a decis desfiinţarea secţiei de fotbal, iar în zilele următoare echipa va fi dezafiliată de la FRF. Îmi pare rău că s-a ajuns în această situaţie pentru că Braşovul va rămâne cu o singură echipă de fotbal în primele trei ligi”, spune Ciprian Anghel, preşedintele secţiei de fotbal a clubului Corona, citat de ProSport.

  Clubul Corona va rămâne în continuare doar cu secţiile de hochei, handbal si sporturi individuale, care vor avea un buget consistent în sezonul viitor.

  Gheorghe Scripcaru, primarul Brașovului, a declarat că se va deschide o secţie de polo şi una de nataţie în cadrul clubului Corona.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.