joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cornel s-a dus la bordel și nu a fost satisfăcut! I-a expirat timpul… Acum își așteaptă condamnarea

  de - | 31 august 2018, 9:02 AM | Regional

  0

  Un bărbat în vârstă de 49 de ani din Simeria a fost arestat la Curtea de Apel Alba Iulia, în baza unui mandat european emis de autorităţile din Germania, care îl acuză de săvârşirea infracţiunii de tentativă de viol.

  Mandatul european de arestare emis pe numele lui D. Cornel Samuel a fost validat de instanţa din Alba Iulia în 14 august, bărbatul fiind arestat pe o perioadă de 30 de zile pentru a fi predat autorităţilor germane din oraşul Detmold. Acesta a fost de acord cu predarea cu condiţia ca în cazul în care se va pronunţa o sentinţă de condamnare să fie transferat în România pentru executarea pedepsei.

  Din cuprinsul mandatului european de arestare rezultă faptul că „persoana solicitată este suspectată că, la data de 30 octombrie 2016, după ce avusese contact sexual consimţit cu o femeie la bordelul Relax Detmold, în camera nr. 7, după expirarea timpului plătit, întrucât nu ejaculase, a prins-o cu forţa pe martoră, a târât-o în cameră atunci când a deschis uşa, a fugit pe coridor şi a aruncat-o pe pat, însă, înainte de a reuşi să o penetreze cu penisul aflat în erecţie, a fost imobilizat de martorul S., care alertat de ţipetele martorei, i-a sărit în ajutor”. După acest incident, bărbatul a părăsit bordelul, iar ulterior a plecat din Germania. Femeia agresată a depus plângere şi astfel s-a ajuns ca, după aproape, doi ani bărbatul acuzat de tentativă de viol să fie solicitat de autorităţile germane pentru cercetări şi, foarte probabil, trimiterea în judecată.

  CITEȘTE MAI DEPARTE CU CLICK AICI

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.