joi, 29 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Cornel Mailat a fost găsit mort în locuința sa! Era unul dintre cei mai cunoscuți stiliști din Vestul țării și avea doar 44 de ani

  de - | 8 decembrie 2023, 5:13 PM | Regional

  0

  Cornel Mailat era unul dintre cei mai cunoscuți hairstiliști din Vestul țării. Proprietar al unui salon de frumusețe din Oradea, acesta a fost dat dispărut de apropiați pe rețelele de socializare. A fost găsit mort în propria locuință la doar 44 de ani.

  Cornel Mailat şi-a început cariera la 17 ani sub îndrumarea celebrului stilist Andre Gherson, fost campion european în anii ’70. După aproape 20 ani de experienţă, Mailat era respectat atât de cliente cât şi de colegii de breaslă, fiind celebru pentru modul în care reuşea să găsească stilul potrivit pentru fiecare, în funcţie de textura părului şi forma feței, scrie ebihoreanul.ro.

  Cornel era proprietarul propriului salon de frumuseţe destinat exclusiv îngrijirii părului, FEF, situat în centrul municipiului Oradea, multe dintre clientele lui fiind din rândul VIP-urilor oraşului. Totodată, el era formator în cadrul “En Vogue School of Style” unde îi învăţa pe cei interesaţi secretele meseriei, continuă ebihoreanul.ro.

  Stilistul era divorţat şi tatăl a doi copii.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.