Corina Țucudean, mama fotbalistului George Țucudean, s-a stins din viață! 

  de Lucian Dănilă | 10 aprilie 2021, 4:39 PM | Știri Arad | Topic special

  2

  Corina Țucudean era fiica unuia dintre cei mai importanți oameni de afaceri ai Aradului, Gheorghe Cozma, patronul firmei Cotta Internațional. Tânără fiind, s-a căsătorit cu, pe atunci, unul dintre cei mai buni fotbaliști ai echipei UTA din acea vreme, Marius Țucudean. Împreună cu el a avut doi copii minunați, George și Miriam, primul alegând să meargă pe calea tatălui său, fotbalul. A fost multiplu campion al României și a jucat mai multe meciuri pentru echipa națională a României. Anii au trecut, George și Miriam s-au făcut mari, și-au întemeiat familiile lor și Corina și Marius Țucudean și-au îndeplinit și visul de a deveni bunici. Corina și Marius păreau a avea o viață perfectă, o afacere prosperă, doi copii cu care se mândreau și trei nepoți pe care îi iubeau foarte mult.

  Din păcate, începând de astăzi, despre Corina Țucudean vom vorbi la trecut. S-a stins din viață în urma unei boli incurabile, iar de astăzi înainte ea va rămâne o vie amintire pentru familia ei și pentru cei care au cunoscut-o.

  Somn lin printre îngeri, Corina Țucudean!

  Sincere condoleanțe familiei Țucudean și Cozma

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.