Cora, Rita și Civa, „cele mai îndrăgite jandarmerițe”, sunt în probă la Arad | Foto

  de Special Arad | 3 martie 2020, 6:11 PM | Animal Special | Știri Arad

  0

  Cora, Rita și Civa, cele trei cățelușe din rasa Rottweiler au doar 5 luni și sunt gata de a începe dresajul si pregătirea de specialitate, anunță Inspectoratul Județean de Jandarmi din Arad într-o postare pe Facebook, numindu-le „cele mai îndrăgite jandarmerițe”.

  S-au născut la Centrul Chinologic Sibiu, unde au urmat un program de predresaj, le-au fost testate aptitudinile, iar acum sunt în perioada de acomodare cu noul coleg de echipaj din Arad.

  În funcție de aptitudinile fiecărei cățelușe, va urma o perioadă intensă de pregătire, alături de conductorii lor, atât la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad, cât și la Centrul Chinologic din Sibiu.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.