vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Copilul regăsit! UTA II – Frontiera Curtici 3-1 (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 1 septembrie 2015, 2:55 PM | Sport

  0

  UTA II a debutat excelent pe arena din Șiria în noul sezon al Ligii a 4-a. Tinerii „Bătrânei Doamne” pregătiți de Dan Stupar, Feri Tisza și Adrian Ungur au trecut de Frontiera Curtici, o echipă care pare a fi schimbată în bine comparativ cu sezonul trecut.

  Debutul jocului i-a aparținut echipei antrenate de Dinu Maghici, Zoica fiind cel care a deschis scorul în urma unui contraatac. Ajutați de mai mulți jucători de la prima echipă – Wild, Suslak, Copil, Dobrean, Michel Vlad – jucătorii gazdă au revenit rapid și au egalat prin Bocșa, care a deviat peste Șoltesz un șut expediat din afara careului de Michel.

  Soarta partidei s-a scris imediat după pauză, atunci când în trei minute Copil avea să semneze o „dublă”. Acesta a scăpat singur cu portarul Șoltesz în minutul 46 șia trimis mingea pelângă el în poartă pentru 2-1. În minutul 49, Michel Vlad a fost faultat în careu de Gavriș și tot Copil a transformat: 3-1.

  În minutul 81, Prică – jucător care s-a pregătit în această vară sub comanda lui Roli Nagy la UTA, a ratat un penalty, șutul acestuia fiind apărat de Mara.

  S-a încheiat 3-1 pentru tinerii Bătrânei Doamne.

  uta curtici caseta

  et

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.