Copil de cinci ani în comă alcoolică

  de Special Arad | 22 April 2014, 1:26 PM | Naţional

  0

  Un copil de numai cinci ani din localitatea Ungheni, județul Iași, a fost dus la spital în comă alcoolică. Cei de la bzi.ro scriu că puștiul a fost dus la Spitalul „Sfânta Maria” din Iași cu o alcoolemie de 4,12 la mie.

  Părinții spun că micuțul de cinci ani a găsit prin casă, nesupravegheat fiind, o sticlă un litru de vin și a băut-o. Când l-au găsit inconștient, aceștia l-au dus de urgență la spital, iar din fericire, după acordarea unor îngrijiri medicale de prim-ajutor, copilul a fost scos din comă.

  Doctorii spun că este o minune faptul că micuțul de cinci ani a supraviețuit, cantitatea de alcool consumată putând chiar să ducă la moartea acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.