marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Copii, a început Kinodiseea! Cinci zile pline de aventură și comedie la Cinema Arta

  de Tomck@t | 18 aprilie 2016, 12:31 PM | Cultură | Știri Arad

  0

  KINOdiseea, cel mai iubit festival de film pentru copii din România, a debutat în această dimineață la Arad, la Cinema Arta, cu povestea girafei „Zarafa”, o animație franceză din anul 2012. La ora 12, la Arad a venit și cățelușul „Lăbuș”, din Ungaria, iar seara, la ora 18:00, copiii sunt așteptați la filmul „Cei șapte corbi”, o adaptare după povestea fraților Grimm. 

  Până vineri, 22 aprilie, copiii se vor bucura de o Săptămână cu totul Altfel. Vor pleca într-o aventură plină de primejdii împreună cu Bamse pentru a o salva pe Bunica, se vor lupta cu vikingii în Irlanda secolului al IX-lea, se vor întâlni cu înțeleptul de pe Muntele Interzis și îi vor ține pumnii adolescentei Anja, o fată pasionată de fotbal, în filmul „Kick it!”.

  Intrarea este liberă la toate proiecțiile.

  Programul complet:

  Image (66)kino1 kino2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.