vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cooperativa „munca în zadar”, din nou la Arad. Cârpelile de pe strada Frații Neumann au rezistat eroic vreo trei luni

  de Raluca Medeleanu | 10 februarie 2018, 2:55 PM | Strada | Topic special

  1

  „În intersecția aia în care se face mereu un lac…mai avem puțin și găsim și dacii și romanii!”, ne-a scris un locatar dintr-un bloc ARED, de lângă stadionul – sau ceea ce era cândva stadionul UTA. Mesajul l-am primit împreună cu imaginile de mai sus, prin care cititorul nostru a dorit să evidențieze cât de mult a ținut cârpeala pe care a făcut-o municipaliatea, după ce aceștia au trimis numeroase sesizări despre dezastrul de pe strada Frații Neumann.

  În septembrie 2017, Special Arad a făcut un amplu reportaj de la fața locului, stând de vorbă cu mai mulți oameni care locuiesc acolo. Nu credem că mai e cazul să aducem prea multe argumente pentru a demonstra supărarea lor când vine vorba de șantierul de la stadion. Amintim doar vorbele unui locatar: „De multe ori dacă vrei să ieși, nici nu poți, îți rupi mașina în două. Eu m-am dus cu mașina de nu știu câte ori la service pe considerentul ăsta. Toată intersecția asta, atunci când plouă, se face o baltă…”, spunea acesta în septembrie.

  Ei bine, după aproximativ o lună, am fost înștiințați de aceeași locatari că au venit muncitori trimiși de Primărie să „plombeze” craterele. Nu era soluția ideală, dar măcar drumul era acceptabil, se putea merge cu mașina fără să se strice telescoapele.

  Dar iată că, așa cum ni s-a demonstrat de atâtea ori, orice lucrare care se face prin oraș e de o calitate mai mult decât îndoielnică. Vorba aia: lucrare tipic românească. După nici trei luni, gropile și bălțile sunt din nou acolo, pe strada Frații Neumann, așa cum sunt pe multe alte străzi din municipiu.

  …Că doar trăim într-un oraș european!


  Citește și Sute de locatari de la blocurile ARED aflate lângă stadionul UTA strigă cu disperare: „Ne-am săturat!”

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.