sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Controlorii de trafic – grevă generală din 1 septembrie!

  de - | 24 august 2015, 5:11 PM | Naţional

  0

  Sindicaliștii ROMATSA au anunțat că vor intra în grevă generală. Protestul va fi declanșat pe termen nelimitat, la 1 septembrie, ora 11:00.
  Actualizare 13.05. ROMATSA intră în grevă generală. Sindicaliștii ROMATSA anunță că vor intra în grevă generală pe termen nelimitat, la 1 septembrie, ora 11:00.

  Gabriel Tudorache, lider de sindicat ROMATSA: „Nu au apărut tensiuni din nou, e vorba că am fost acuzați că toate lucrurile funcționează cum trebuie la ROMATSA și e vorba de doar liderii sindicali, 2,3-5 și atunci colegii, începând de vineri, au început să vină dimineața și să îi aștepte pe directori cu pancarte pe care li se cere demisia.

  Astăzi la 8 s-au strâns 300 de oameni la ROMATSA, numai că domnul director se afla deja în clădire de la 6 fără 10. Ulterior toți salariații ROMATSA cu pancartele au urcat la etajul 4 unde e directorul general și unde se afla jandarmeria și ceilalți directori.

  A fost un protest care va continua pentru că e important să se oprească aceste dezinformări și minciuni pe care le aduc acești domni că lucrurile merg la ROMATSA. Nu, nu merg lucrurile bine de când au venit ei pentru că încalcă orice lege. Inclusiv numirile lor sunt total ilegale.

  După ce am făcut greva de avertisment și a fost numit domnul ministru Matache au avut loc mai multe runde de negocieri la minister, trei. Există procese verbale semnate în care ajunsesem la un acord pe 12 puncte, aceste discuții au avut loc fără participarea generalului Stanciu. Când s-a întors din concediu, nu l-a interesat nimic, acolo era trecut să nu se facă angajări fără acordul ministrului, să nu se mai dea preferențial sporuri, prime, altele decât existau, avem un document semnat de directorul Cârnu. Când s-a întors Stanciu de la Las Vegas din concediu a zis că nu cunoaște nimic din ce s-a semnat acolo, a angajat preferențial, a dat decizii și sporuri cui a dorit el. Au instaurat o dictatură militară, avem 17 procese. Ei nu au dorit să mai negocieze cu ministerul, au trimis comisia de negocieri acasă. Cu cine sa mai negociem?”

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.