miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Controlor de tren, înjunghiat de un călător recalcitrant în stația Curtici

  de Ioana Costaș | 10 aprilie 2023, 4:26 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Un angajat al CFR Călători, control de tren, a fost înjunghiat, sâmbătă seara, de un călător care se afla, potrivit informațiilor noastre, sub influența băuturilor alcoolice. Întâmplarea a avut loc în trenul IR 377, în gara din Curtici, Trenul a plecat din gara Budapest Keleti la ora 13,10 și trebuia să ajungă la destinația finală, Timișoara Nord, la ora 19,36.

  Potrivit informațiilor noastre, bărbatul și-a dat seama în gara Curtici că s-a urcat în trenul greșit, moment în care a început să lovească ușile cu picioarele și cu un stingător. Controlorul a intervenit pentru a-l calma pe individ și l-a așezat pe un scaun.

  Potrivit clubferoviar.ro călătorul recalcitrant a scos un briceag și l-a înfipt de două ori în abdomenul șefului de tren. Călătorii din vagon au fugit cu toții, fiind îngroziți de cele întâmplate. Șeful de tren a apucat lama briceagului, reușind să-l imobilizeze pe agresor până la stația Arad. Aici i-au sărit în ajutor angajații de la Revizia de vagoane și impiegatul de mișcare, care l-au reținut pe agresor până la sosirea echipajului de la Poliția Transporturi Feroviare, care l-a dus la postul de poliție din gară.

  A fost chemată ambulanța, care l-a preluat controlorul de tren rănit și l-a dus la spital. Acolo echipajele medicale au constatat că lama briceagului nu a fost suficient de lungă ca să afecteze organele interne, iar angajatul feroviar a fost îmbrăcat gros, ceea ce a constituit un avantaj. În jurul orei 21,40, șeful de tren a fost externat la cerere, iar șeful de stație l-a preluat, ducându-l acasă cu mașina. Poliția TF și procurorii din Arad cercetează cazul.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.