duminicã, 3 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Controalele polițiștilor arădeni s-au lăsat cu amenzi

  de Special Arad | 6 octombrie 2022, 3:53 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. La sfârșitul lunii septembrie, timp de o săptămână, polițiștii de ordine publică, rutieră, proximitate și investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, împreună cu efective de jandarmi, au efectuat mai multe acțiuni în cartierele Alfa și Drăgășani.
  Au fost controlate toate societățile comerciale din zonă și verificate asociațiile de proprietari, fiind constituite și filtre, pentru impunerea unui climat de siguranță rutieră și ordine publică. În cadrul activităților, au fost legitimate aproximativ 250 de persoane și 190 de vehicule. Au fost aplicate 118 sancțiuni contravențioanle, în valoare totală de aproximativ 33.000 de lei, dintre care 17 pentru nerespectarea ordinii și liniștii publice iar celelalte pentru alte abateri.
  Aceste acțiuni au caracter permanent și se desfășoară în tot municipiul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.