ExclusivControale masive ale echipelor de control DSP și Garda de Mediu!

  de Mihai Todoca | 20 iunie 2017, 12:25 PM | Știri Arad

  3

  Știri Arad. De aproape o săptămână, se derulează o acțiune de inspecție și control la unitățile sanitare publice cu paturi (spitale județene, clinici și institute) și la operatorii economici din domeniu, conform competențelor.

  Acțiunea, care este în plină desfășurare, vizează verificarea respectării prevederilor legale în vigoare privind stocarea temporară a deșeurilor, evidența cantităților de deșeuri generate, transportul deșeurilor, dotarea, funcționarea și monitorizarea echipamentelor proprii de decontaminare termică la temperaturi scăzute.

  Controlul se va încheia pe data de 30 de iunie, iar acum ne punem întrebarea, logică: Firmele „preferate” de băieții deștepți, pentru transportul deșeurilor, vor fi verificate? În lumina a ceea ce apare peste tot în presă, legat de unitățile spitalicești din România și condițiile precare în care se află acestea, oare echipele de control vor încheia procesele verbale într-o notă… prietenească?

  Rămâne de văzut și de aceea urmărim cu interes.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.