joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Controale la sânge! O femeie este anchetată penal după ce a folosit un certificat verde care nu îi aparținea

  de - | 7 octombrie 2021, 7:15 PM | Naţional

  0

  O femeie din Constanța este anchetată după ce ar fi folosit într-o cafenea un certificat verde care nu-i aparținea. Potrivit polițiștilor, pe numele ei a fost deschis un dosar penal privind infracțiunea de fals în declarații.

  Incidentul a avut loc într-o cafenea din Constanța în timpul unei acțiuni a oamenilor legii.

  În urma verificării codului QR de pe certificatul digital prezentat de o femeie, polițiștii au constatat faptul că aceasta le-a înmânat un document aparținând unei alte persoane. Aceștia continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de fals în declarații, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

  Conform regulii, administratorii care nu respectă obligația de verificare a codul QR riscă sancțiuni contravenționale prevăzute cu amendă cuprinsă între 2.000 și 10.000 de lei.

  De asemenea, clienții prezenți în localuri, care nu pot prezenta certificatul verde, riscă sancțiuni cuprinse între 1.000 și 5.000 de lei, notează digi24.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.