joi, 28 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  Controale la locuințele sociale de pe Tarafului

  de Special Arad | 2 august 2023, 2:16 PM | Știri Arad

  2

  Agenții de poliție locală au desfășurat în această perioadă o serie de controale la locuințele sociale situate pe strada Tarafului, aflăm dintr-o postare de pe pagina oficială de Facebook a primarului.

  „Sprijinul social primit presupune și obligații! În urma sesizărilor primite de la cetățeni, am dispus efectuarea unor verificări la locuințele sociale de pe strada Tarafului. Urmărim în special rezolvarea cazurilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, iar reprezentanții Serviciului locativ au controlat și modul de întreținere a apartamentelor, precum și prezența în spațiile locative doar a beneficiarilor de contract. Aceste acțiuni vor continua, pentru păstrarea unui climat civilizat în acest loc, #pentruARAD”, a scris Călin Bibarț.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cum își permite Bibart și primăria sa prezinte poze în spațiul public cu fețele acelor persoane în spații private și anume domiciliile acelor persoane pt ei nu există GDPR acum în plin scandal Recorder.
   Acești politicieni calcă orice în picioare pt o fărâmă de publicitate.

   +2 voturi
   +1
   -1
  2. Climat civilizat???!!! Domnule Bibarț așa că pe Mărului unde deși au fost mutați totuși permiteți acelorași țigani care au mai rămas să înece cartierul in fum de gunoi și cauciucuri si de destrăbălare nocturnă cu o gălăgie infernală infectă a uni grup de braconeri conduși de măria sa Tamaș și umbră și de smintitul de Costea și Păsulă ?! Cînd veți înceta cu prostiile astea?! Și le veți pune capăt.

   +16 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.