miercuri, 12 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Controale la 66 firme arădene și circa 1900 persoane, pentru a verifica dacă se respectă măsurile anti-Covid

  de Special Arad | 6 octombrie 2021, 11:32 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat.În ziua de 5 octombrie, poliţiştii și jandarmii arădeni au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. 

  Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost legitimate 1.903 persoane, verificate 66 de societăți comerciale și obiective de interes (parcuri, zone de agrement, gări, autogări, spații de cazare ș.a.) și 39 de mijloace de transport în comun/persoane.

  Au fost aplicate 5 sancțiuni contravenționale, pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020.

  În conformitate cu Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al Județului Arad nr. 141 din 15 septembrie 2021, din data de 16 septembrie a.c., este obligatorie purtarea măștii de protecție în spațiile publice închise, mijloacele de transport în comun, precum și în stațiile pentru transportul în comun, zona piețelor, târgurilor, spațiilor comerciale precum și în orice zonă cu potențial de aglomerare, unde nu se organizează controlul epidemiologic la accesul în perimetru, din Județul Arad.

  Totodată, se instituie obligativitatea purtării măștii de protecție pe o rază de 100 de metri în jurul unităților de învățământ din Județul Arad, pentru persoanele care staționează în acest perimetru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.