Controale fără sancțiuni la firmele arădene, în contextul măsurilor de prevenție a răspândirii Covid-19

  de Mihai Todoca | 28 iunie 2020, 2:12 PM | Știri Arad

  0

  În contextul pandemiei de coronavirus, mai multe firme în special cele din domeniul HoReCa, au avut de suferit, dat fiind recomandările cât și măsurile emise de Ministerul Sănătății și MAI.

  Astfel, pentru verificarea respectării acestor măsuri se fac controale la firme, dar și la persoane. La Arad, 186 de persoane au fost verificate de efective ale jandarmilor, în timp ce polițiștii locali au verificat 106 persoane. Deasemenea aceștia au mai verificat și 20 de societăți comerciale (în acest număr fiind incluse și un număr de PFA-uri).

  Din fericire, controalele cu privire la respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii cu noul coronavirus s-a lăsat fără sancțiuni. Desigur, asta nu înseamnă că ele nu se încalcă pe alocuri…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.