miercuri, 28 februarie, 2024

Special Arad Logo

  Controalele de ieri de pe autostrada Deva – Nădlac s-au lăsat cu 143 amenzi

  de Special Arad | 18 octombrie 2023, 2:06 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Inspectoratul Județean de Poliție informează că polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac, împreună cu cei ai Birourilor de Poliție Autostrăzi Sibiu și Cluj, cu sprijinul I.S.C.T.R Arad și R.A.R Arad și Timiș, au desfășurat ieri o acțiune preventivă, de impunere a respectării legislației rutiere, a verificării stării tehnice a autovehiculelor și reducerii riscului rutier, pe tronsonul de autostradă Deva – Nădlac.

  Pe durata acțiunii, cu sprijinul Direcției Regionale Drumuri și Poduri Timișoara, traficul a fost deviat timp de 3 ore, prin spațiul de servicii de la km.530, pe sensul de deplasare Timișoara-Arad.

  În cadrul activității au fost aplicate 143 de sancțiuni contravenționale, după cum urmează: 21 pentru nerespectarea vitezei legale de deplasare, 16 pentru nepurtarea centurii de siguranță, 1 pentru conducere agresivă, 32 pentru defecțiuni tehnice.

  Au mai fost aplicate 24 de sancțiuni contravenționale conform O.G. 37/2007 privind perioadele de conducere, pauzele, perioadele de odihnă și utilizarea aparatelor de înregistrare a activității șoferilor, iar restul sancțiunilor pentru alte abateri.

  Valoarea sancțiunilor a fost de 49.885 de lei, fiind totodată reținute 2 permise de conducere și retrase 22 de certificate de înmatriculare.

  Atragem atenția conducătorilor auto că viteza, oboseala și defecțiunile tehnice ale autovehiculelor sunt cauze generatoare de accidente rutiere cu consecințe grave.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.