Controale pe șoselele Aradului, la mijloacele de transport. Unul dintre șoferi era cu una mică la „bord”…

  de Special Arad | 18 March 2023, 3:56 PM | Administraţie | Știri Arad

  0

  Polițiștii Serviciului Rutier, împreună cu reprezentanți ai Consiliului Județean Arad, având în dotare cântarul mobil, au desfășurat, în dimineața zilei de 18 martie a.c., controale pe drumurile județene, pentru verificarea legalității transportului de persoane și marfă.

  Au fost verificate 42 de vehicule transport, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 31.500 de lei, dintre care 5 pentru lipsa prelatei, 4 pentru refuzul cântăririi încărcăturii, 2 pentru depășirea timpilor legali de conducere (tahograf), 1 pentru lipsa asigurării obligatorii.

  A fost dispusă măsura imobilizării a 7 vehicule, pentru refuzul cântăririi încărcăturii, depășirea timpilor de condus și lipsa asigurării.

  Un permis de conducere a fost reținut, în cazul unui șofer depistat în timp de conducea sub influența alcoolului (până la valoarea de 0,39 mg./l. alcool pur în aerul expirat), și retrase 5 certificate de înmatriculare.

  Citește și: Control rutier „fulger” în municipiul și județul Arad

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.