Polițiștii, în vizită la preșcolari. Aceștia le-au citit povești micuților

  de Special Arad | 19 May 2022, 3:36 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Ieri, 18 mai, în „Livada cu povești” a preșcolarilor, polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Orașului Ineu le-au făcut o vizită copiilor de la grădinița Colegiului Mihai Viteazul din Ineu, care participa la Campania „Citește-mi 100 de povești”.

  Polițiștii le-au citit povești având ca temă atât regulile de circulație cât cele de conduită socială. De asemenea, au contribuit cu cărți, la dezvoltarea „Livezii cu povești”.

  Pe lângă zâmbetele copiilor, polițiștii au fost recompensați și cu diplome de onoare pentru această activitate.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.