Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”

  de - | 20 aprilie 2022, 9:06 AM | LOL | Naţional

  1

  Foto: Facebook/Costel Șoptică

  Branșarea școlii din comuna Frumușica, județul Botoșani, la rețeaua de gaze naturale a fost sărbătorită cu fast de autoritățile din localitate, informează Digi24. La inaugurare a participat și președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, care a publicat pe pagina sa de Facebook imagini de la eveniment și un mesaj: „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”.

  Contorul prin care școala din comună a fost racordată la gaz metan a fost sființit de un sobor de preoți, primarul și deputatul au tăiat o panglică tricoloră, iar copii îmbrăcați în port popular au întâmpinat autoritățile cu pâine și sare.

  „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a scris pe Facebook deputatul PNL, Costel Șoptică.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.