luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, pâine, sare și panglică tricoloră. „La Frumușica s-a scris istorie”

  de - | 20 aprilie 2022, 9:06 AM | LOL | Naţional

  1

  Foto: Facebook/Costel Șoptică

  Branșarea școlii din comuna Frumușica, județul Botoșani, la rețeaua de gaze naturale a fost sărbătorită cu fast de autoritățile din localitate, informează Digi24. La inaugurare a participat și președintele PNL Botoșani, deputatul Costel Șoptică, care a publicat pe pagina sa de Facebook imagini de la eveniment și un mesaj: „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce”.

  Contorul prin care școala din comună a fost racordată la gaz metan a fost sființit de un sobor de preoți, primarul și deputatul au tăiat o panglică tricoloră, iar copii îmbrăcați în port popular au întâmpinat autoritățile cu pâine și sare.

  „Astăzi la Frumușica s-a scris istorie! Primarul Constantin Bălășanu a făcut de ziua lui un mare cadou cetățenilor comunei pe care acesta o conduce. S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de acest privilegiu toți cetățenii. Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea a cât mai multe proiecte absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!”, a scris pe Facebook deputatul PNL, Costel Șoptică.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.