marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Continuă parcursul în Cupa României la futsal: Autobergamo Deva vs. Șoimii Șimand 6-9

  de Dan Lazăr | 13 decembrie 2021, 6:59 PM | Şimand | Sport

  0

  Lucrurile merg bine și în Cupa României la futsal, competiție rezervată juniorilor Under 19, pentru Șoimii Șimand, singura formatie care reprezintă Aradul în competitiile organizate de FR de Fotbal.

  Elevii lui Daniel Mărcuș au rămas în cursă pentru trofeu, după ce luni s-au impus cu 9-6, la pauză 3-1, la Deva, în fața celor de la Autobergamo.

  Pentru calificarea în sferturile de finală a competitiei KO, Andrei Haloș a contribuit cu 4 reușite, secondat de Narcis Jurj (3) și Laurențiu Onaca. Pe parchetul sălii de sport din resedinta judetului Hunedoara au mai intrat: Năstase, Hera, Cordoș, Tomuța, D. Ujoc și Ille.

  Reamintim că în Campionatul National Under 19, Șoimii Șimand au acces în Liga Elitelor, acolo unde au reusit să castige primul joc.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.