miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Continuă lucrările la reţeaua de apă potabilă de pe Calea Iuliu Maniu

  de Special Arad | 20 iulie 2021, 4:50 PM | Știri Arad

  0

  Imagine cu rol ilustrativ

  În intervalul 21.07.2021 – 02.08.2021, în cadrul contractului CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad, pe Calea Iuliu Maniu se execută lucrări de reabilitare a conductei existente.

  Lucrarea constă în executarea unei gropi poziţie de 3 x 3 m, pentru care este necesară o zonă de lucru de aproximativ 20 x 4 m, care va ocupa banda 1, traficul urmând să fie deviat pe banda a doua.

  În urma şedinţei din data de 15.07.05.2021, Comisia de Sistematizare a Circulaţiei a avizat favorabil solicitarea Antreprenorului de a executa aceste lucrări în intervalul mai sus menţionat, cu condiţia semnalizării corespunzătoare a lucrărilor.

  Date fiind restricţiile de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să opteze pentru rute alternative.

  Acest contract de lucrări este cel de-al patrulea semnat în cadrul proiectului major, la o valoare de 20.106.492,23 LEI şi prevede lucrări de reabilitare a 7,5 km de artere apă potabilă pe următoarele străzi: Bd. Revoluţiei, Calea Iuliu Maniu, Corbului, Calea Aurel Vlaicu, Făt-Frumos, I.C. Brătianu, Mărţişor, Meşterul Manole, Războieni şi Milcov.

  CL1 Reabilitare reţele apă în Municipiul Arad face parte din Proiectul Fazarea proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad” cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare 2014 – 2020.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.