miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Continuă lucrările la reţeaua de apă din Ineu

  de Special Arad | 17 septembrie 2018, 3:41 PM | Ineu | Știri Arad

  0

  Imagine cu scop ilustrativ

  În cadrul Proiectului „Fazarea Proiectului Extinderea şi modernizarea infrastructurii de apă şi apă uzată din judeţul Arad”, cofinanţat din Fondul de Coeziune prin Programul Operaţional Infrastructură Mare, al cărui beneficiar este Operatorul Regional S.C. Compania de Apă Arad S. A., sunt planificate lucrări la reţeaua de apă potabilă din oraşul Ineu.

  Astfel, marti, 18 septembrie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, la Ineu se întrerupe furnizarea apei potabile, afectând străzile Ioan Slavici, Calea Traian, Ion Luca Caragiale, M. Sadoveanu și Octavian Goga.

  La reluarea alimentării cu apă potabilă este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor.

  „Recomandăm acestora să nu folosească apa pentru consum şi uz casnic, până la limpezirea ei completă, şi să îşi asigure rezerva minimă de apă pe perioada executării lucrărilor. Pe această cale, dorim să vă mulţumim pentru înţelegere şi să ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”, anunță Compania de Apă Arad.

  Proiectul este cofinanţat din Fondul de Coeziune, în cadrul Programului Operaţional Infrastructură Mare.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.