joi, 30 noiembrie, 2023

Special Arad Logo

  Continuă lucrările de întreţinere şi reparaţii la nivelul municipiului Arad

  de Special Arad | 30 martie 2018, 11:21 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Continuă lucrările de întreţinere şi reparaţii la nivelul municipiului Arad. Programate în intervalul martie-aprilie, acestea au suferit unele mici întreruperi cauzate de vreme.
  Zilele acestea este în lucru, strada Dimitrie Bolintineanu. Şoferilor le este recomandat să evite zona, deoarece se intervine la nivelul părţii carosabile. Şi pietonilor le va fi dificil să tranziteze perimetrul respectiv întrucât se intervine şi la nivelul trotuarelor şi a căilor de acces.
  Şi pe bulevardul Nicolae Titulescu se lucrează, însă numai la nivelul trotuarelor.
  Zilele acestea s-au reluat lucrările de întreţinere şi reparaţii şi în Piaţa Eroilor, unde se refac atât partea carosabliă cât şi trotuarele. Aceleaşi lucrări au fost programate şi pe strada Titan, tot în cartierul Aradul Nou.
  Şi strada Sever Secula este în şantier. Constructorul a fixat bordurile, iar acum se pregăteşte să toarne primul strat de asfalt. Pe lângă intervenţiile la nivelul părţii carosabile, pe Sever Secula este programată refacerea trotuarelor şi a căilor de acces. Pe strada Berzei se vor executa aceleaşi lucrări.
  În baza contractelor de lucrări ”Întreținere și reparații drumuri în Municipiul Arad”, până în aprilie se va înlocui complet covorul asfaltic pe suprafețe extinse. În plus, de săptămâna aceasta a început şi plombarea gropilor izolate, dar şi remedierea tuturor defecţiunilor apărute la nivelul străzilor din municipiu.
  Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort creat şi rugăm şoferii să respecte restricţiile de circulaţie impuse sau chiar să evite străzile în lucru.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.