joi, 18 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Consiliul Județean folosește „Festivalul Ioan T. Florea” în campania electorală PNL pentru Primăria Covăsînț

  de Tudor Bogdan | 23 mai 2017, 11:27 AM | Politikos | Topic special

  4

  Politicienii, funcție de ce partid este la putere și de instituțiile pe care le controlează, s-au obișnuit de ani de zile să folosească orice instituție a statului și orice eveniment pentru a-și atinge scopurile electorale.

  Ultima astfel de mostră ne-o oferă cei din conducerea Consiliului Județean Arad, care folosesc acum Centrul Cultural Județean și Festivalul Folcloric „Ioan T. Florea” pentru a-i face puțină imagine candidatului PNL pentru Primăria comunei Covăsînț, actualul viceprimar cu atribuții de primar interimar, Marius Oneț.

  Pentru cei care nu știu, fostul primar, Traian Balint, tot de la PNL, a fost arestat în urmă cu doar câteva luni, iar pe 11 iunie vor avea loc alegeri, atât la Covăsînț, cât și la Almaș, unde ne lovim de aceeași poveste.

  Așadar, pentru prima oară în cei opt ani de când se desfășoară acest eveniment, Consiliul Județean invită presa la o conferință de presă prin care să anunțe organizarea festivalului, culmea, la Covăsînț și nu la sediul CJ Arad, așa cum se obișnuia. Este mai mult decât evident că se urmărește câștigarea unui plus de imagine în contul candidatului PNL, pentru că altfel nu se explică o deplasare cu toți ziariștii până la Covăsînț, pentru o conferință de presă de 20 de minute care putea avea loc la fel de bine în Arad.

   

  Foto: Conferința de presă PNL în care Iustin Cionca i-a prezentat pe candidații la Primăriile Covăsânț și Almaș (sursa: newsar.ro)

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru că merită. Domnul Marius Oneț s-a implicat cu trup și suflet încă de la prima ediție a acestui festival, chiar dacă la începuturile lui nu a avut nicio funcție remunerată. A fost în permanență activ la toate festivalurile de la Covăsînț, poate unul dintre cei mai implicați dintre organizatori. A fost „omul din spatele scenei” a cărui merite s-a văzut pe scenă.

   +1 voturi
   +1
   -1
   • Intradevar s-a implicat in multe evenimente culturale si bisericesti din ultimii 10-15 ani din Covasint, dar n-are nici o legatura asta, functia de primar este peste capacitatiile lui proprii(politice). Chiar si in functia de vice-primar a fost „luat de pe strada” si pus acolo, n-a fost ceva pt care s-a zbatut din timp. La fel si acum, este promovat si sustinut sa preia sefia Primariei pt a servi altor interese, nicidecum „jocurilor” cinstite. „Baietii destepti” au avut, au si vor avea mereu nevoie de „pioni”. Acum, eu nu spun ca Marius este un papa-lapte, deloc, este harnic, constiincios si chiar te poti baza pe el…dar la evenimente strict culturale-bisericesti…NU politice!
    si daca e sa facem si istorie acum, unde era el atunci cand altii „rupeau” colegiul Valea Muresului sau alte zone prin campaniile alegerilor trecute 2008-2012? uda floriile la „popa”? probabil :)) iar acum e mare PDL-ist (stiu faza cu pnl-ul, dar sa nu va aud!) bine acu, sustinatorii o pot da ca voteaza omul nu partidul si bla bla bla, taceti in plm! totul e politica si „sange in „! Pe el nici soferul Primariei nu-l baga in seama si „ei” vor sa-l puna primar. Eu personal consider ca este mult mai potrivit pentru sefia Primariei „un om”, „un singur om”, un om ce a plecat de jos si prin forte proprii, strict intelectuale, a ajuns sa fie cunoscut-apreciat-respectat in toate mediile, atat politice cat si universitare! „Oare cine ne-ar mai lasa a vota daca noi am putea schimba ceva?”

    --1 voturi
    +1
    -1
    • PĂPUŞÁR, păpuşari, s.m. 1. Fabricant de păpuşi. 2. Artist care dă spectacole de păpuşi, manevrându-le cu mâna sau conducându-le din culise printr-un sistem de sfori; (în trecut) persoană care dădea reprezentaţii cu păpuşi la bâlciuri. ♦ Fig. Actor lipsit de talent; cabotin.
     Iar pentru cel care consideri personal:”…ca este mult mai potrivit pentru sefia Primariei “un om”, “un singur om”, un om ce a plecat de jos si prin forte proprii, strict intelectuale, a ajuns sa fie cunoscut-apreciat-respectat in toate mediile, atat politice cat si universitare!” (am incehiat citatul)sa-l intrebi de „gaura” financiara ascunsa de la constructia Taberei din Moneasa.

     0 voturi
     +1
     -1
     • Dar nu trebuia sa te „strofoci” atat cu DEX-ul, „papusarul” este doar un pseudonim, vezi exemplul „covasanteanul” :))
      Nu conteaza asta oricum, cel mai mult apreciez ca ai o imaginatie bogata si capabila. Cat de despre „gauri” sau „gaurele”, sunt strict povesti electorale! Nu incerca sa duci imaginea unui om in „desert” prin minciuna si instigare, de dragul altora. Te rog sa-ti folsesti imaginatia intr-un mod constructiv, pentru tine, nu pentru altii! Repet: “Oare cine ne-ar mai lasa a vota daca noi am putea schimba ceva?”

      0 voturi
      +1
      -1

  Scrie un comentariu

  4 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.