Consiliul Județean a realizat trei cataloage de promovare a județului Arad

  de Special Arad | 12 august 2020, 5:58 PM | Administraţie

  1

  Comunicat. Consiliul Județean Arad a realizat trei cataloage de promovare a județului Arad, într-unul dintre cele mai importante demersuri editoriale instituționale din ultimii ani. Acestea prezintă valorile culturale arădene, potențialul economic, precum și istoria județului Arad.

  „Cele trei publicaţii reunesc elementele de patrimoniu material şi imaterial cultural în tot ceea ce înseamnă specific arădean, fie că vorbim despre artă, literatură, poezie, muzică, gastronomie, arhitectură, meşteşuguri și istorie. De asemenea, am prezentat potențialul economic al județului, deoarece Aradul are o veche tradiție industrială și comercială. Ea se bazează fără îndoială pe valorile pe care comunitatea arădeană le-a dezvoltat, îngrijit și transmis mai departe de-a lungul timpului, care favorizează inițiativa, munca, economia liberă de piață. Aradul este un județ care se poate mândri cu particularitățile sale, iar cele trei cataloage editate de Consiliul Județean Arad sunt un instrument de promovare a unicității județului nostru”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.