Consilierii vor hotărî dacă măresc tarifele pe care trebuie să le achite piețarii din Arad

  de Raluca Medeleanu | 26 ianuarie 2019, 4:53 PM | Administraţie | Știri Arad

  1

  În cadrul ședinței Consiliului Local Municipal de marți, 29 ianuarie, consilierii vor supune la vot decizia de majorare a unora dintre tarifele pe care trebuie să le achite piețarii către TOP SA, pentru a putea vinde produse în piețele, târgurile și oboarele din Arad.

  Potrivit noului proiect de hotărâre, tarifele ar urma să fie modificate în felul următor:

  – tariful pentru ocuparea meselor de legume, fructe și flori este propus să se majoreze de la 12 lei la 13 lei pe zi/masă (pentru producătorii individuali), respectiv de la 15 lei la 16 lei pe zi/masă (pentru AF-uri și SC-uri).

  – tariful pentru ocuparea platoului în vederea vânzării de pepeni este propus să se majoreze de la 4 lei la 5 lei pe zi/mp.

  – tariful pentru parcare este propus să fie modificat de la 11 lei pe zi, la 1,5 lei pentru 30 de minute.

  De asemenea, proiectul de hotărâre prevede schimbareatarifului pentru utilizarea WC-urilor de la 1 leu, la 2 lei,iar biletul de intrare în Obor de la 1 leu pe zi la 2 lei pe zi.

  Alte modificări propuse pot fi consultate în tabelul de mai jos:

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.