duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Consilierii de probațiune din Arad și alte județe au intrat în grevă de avertisment

  de Special Arad | 12 iulie 2018, 11:00 AM | Administraţie

  0

  Consilierii de probațiune au intrat joi în grevă de avertisment timp de două ore. Aceștia spun că dacă, în cursul săptămânii viitoare, cei aflați la conducerea direcției și Ministerului Justiției nu vor veni cu soluții concrete, vor declanșa greva generală.

  Consilierii de probațiune atât din capitală cât și din județele Arad, Brașov, Mureș, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș și Vâlcea se află azi în grevă de avertisment, în intervalul orar 10:00 – 12:00, urmând ca în cursul săptămânii viitoare să declanșeze greva generală dacă revendicările lor nu vor fi soluționate urgent de conducerea Direcției Naționale de Probațiune, respectiv a Ministerului Justiției.

  Angajații din probațiune spun că au salarii restante și că, mai mult, toate salariile lor au fost calculate greșit. În acest context, mai spun consilierii, urmează să facă și o plângere penală pentru abuz în serviciu împotriva tuturor persoanelor care au încălcat prevederile Legii, scrie realitatea.net.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.